محل تبلیغات شما

   شاید مردم ایران در طول حیات ی خود ، روزی غمبارتر و تلخ تر از 14 خرداد 1368 ه.ش ( 4 ژوئن 1989 ) را تجربه نکرده باشد. روزی که امام خمینی (ره) رهبر بزرگ و دوراندیش خود و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را از دست داد. شخصیتی برجسته که تأثیری عمیق و سرنوشت ساز بر تاریخ کشور کهن ایران گذاشت و همزمان ارادۀ مردم و آیین آنها یعنی اسلام را در چهارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران ، متجلی کرد. ولی حضرت امام تنها به عنوان یک تمدار برای ملت ایران و همه مسلمانان مطرح نبود، بلکه ایشان یک عالم بزرگ دینی ، رهبری مردمی و ساده زیست و مظهر مبارزه با ظلم و بی عدالتی به شمار می رفت. از همین روست که با وجود گذشت 31سال از ارتحال امام خمینی (ره) ، یاد وی همچنان در دلها زنده و رهنمودهایش راهگشاست.

   امروزه در جهانی که سرشار از ظلم و بی عدالتی است، آموزه های امام خمینی مبنی بر وم ایستادگی در برابر تبعیض و ، همچنان راهگشاست. ایشان معتقدند : از اولی که بشر در دنیا آمده است باب تنازع بین صالح و غیرصالح پیدا شده است. » رهبر فقید انقلاب اسلامی ، اسلام را بهترین محرک برای مبارزه با ستمگران می دانند ، چرا که در آموزه های این دین مبین ، مخالفت با ظلم و تعدی به روشنی به چشم می خورد. ایشان با صراحت می فرمایند : دستورات مذهبی ما که مترقی ترین دستورات است راه ما را معین فرموده است. ما با آن دستورات و تحت رهبری بزرگ مرد دنیا، محمد - صلی الله علیه و آله، با تمام قدرتهایی که بخواهند کنند به مملکت ما، مبارزه خواهیم کرد.  » بنا بر این ، مبارزه امام خمینی (ره) با رژیم استبدادی پهلوی در ایران و آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی ، ناشی از پایبندی ایشان به ارزشهای اسلامی بود که رفتن زیر بار ستم را ناصحیح و ناپسند می شمرَد و خواستار مبارزه با ظالم و ستمگر است.

شهادت سردار قاجاریان

بازگشت امام خمینی(ره) واغاز دهه فجر

ورود امام ودهه فجر

، ,امام ,خمینی ,مبارزه ,ره ,ایشان ,امام خمینی ,خمینی ره ,ظلم و ,مبارزه با ,آموزه های ,جمهوری اسلامی ایران

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهدای فدیشه نیشابور رژیم لاغری و تناسب اندام دورهمی sofralinktant مطالب اموزنده در مورد زندگی و اطرف caforjungcul انقلاب اسلامی ، بیداری آخرالزمان آموزش تعمیرات لپ تاپ پارسه teselyri Maria's life